Skip to content

Sveborr AB Bosch värmepumpar med installation i Örebro

Vi på Sveborr AB har lång erfarenhet av värmepumpsinstallationer och erbjuder kunder i Karlskoga en komplett lösning från behovsanalys till installation och driftsättning.

Som Bosch Climate Partner är vi en auktoriserad installatör. Det innebär att vi genomgått kvalificerade utbildningar inom installation av Bosch värmeprodukter och lever upp till de höga krav på kunskap, kvalitet och service som Bosch ställer. För dig som värmepumpsköpare innebär det också att vi ger dig Bosch garanti på hela 6 år.

Av oss får du hjälp och tryggt stöd hela vägen. Vi analyserar ditt hus och dina förutsättningar för att hitta den bästa lösningen för just dig. Efter en kvalificerad beräkning på hur mycket du kan spara med bergvärme, jordvärme eller luftvärme får du en offert på hela installationen.

Värmepumpar

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och energikalkyl! Vi ställer hela vår kunskap och erfarenhet till ditt förfogande för att du ska få en uppvärmningslösning med maximal trygghet och bästa ekonomi i många, många år framöver.

Värmepumpar

Värmepumpar

Värmepumpar

Compress 7800i LW/M

Vår allra senaste bergvärmepump med avancerad inverter-teknik som anpassar effekten steglöst efter husets behov. Här får du perfekt temperatur i huset och håller energiförbrukningen på låga nivåer. Du sköter allt via den intuitiva touch-displayen alternativt via app. En komplett bergvärmepump för nybyggda hus såväl som när det blivit dags att byta ut din äldre värmepump.

 
Värmepumpar

Compress 6000 LW/M

Energioptimerad bergvärmepump med högeffektiv scrollkompressor, nyutvecklad kylkrets och genomgående energisnåla komponenter. Särskilt effektiv i golvvärmesystem. Modellprogram från 4,5 till 17 kW effekt, med eller utan inbyggd varmvattenberedare.

Värmepumpar

Compress 5000 LW/M

Beprövad och mycket driftssäker bergvärmepump med tystgående scrollkompressor. Med extra hög arbetstemperatur ger den mycket tappvarmvatten och passar särskilt bra i äldre hus med mindre element. Komplett modellprogram från 6 till 17 KW. Finns med eller utan inbyggd varmvattenberedare.

Värmepumpar
Värmepumpar